Skupinska terapija - ciklusi delavnic

V študijskem letu 2020/2021 bodo do nadaljnega zaradi trenutne pandemije koronavirusa potekale le posamezne delavnice.

Zaradi upoštevanja priporočil NIJZ bodo delavnice tokrat potekale na sedežu Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, in sicer ob sobotah in nedeljah od 9.00-17.00 s pavzo za kosilo. Skupno trajanje posamezne delavnice je 16 ur.

Delo poteka v skupini 8-12 udeležencev z uporabo različnih metod, medijev in tehnik integrativne gestalt psihoterapije, npr. glasbe, risanja, dela z glino, plesa, dela s telesom, psihodrame, socialnih vaj itd. Prilagojeno je potrebam posameznih udeležencev in dinamiki skupine. Taka oblika skupinske terapije omogoča kontinuirano delo udeležencev na sebi in še bolj poglobljeno prepoznavanje, razumevanje in spreminjanje miselnih in čustvenih vzorcev. Delavnice vodi integrativna geštalt psihoterapevtka, univ. dipl. psihologinja Jana Rijavec.

Prijave

Prijava na posamezno delavnico je mogoča na sedežu podjetja ali preko spletne strani. Prijava je možna do zapolnitve delavnice.

Cena posamezne delavnice je 320 EUR in je plačljiva ob prijavi.

S kandidati, ki bi se želeli vpisati v delavnice in do sedaj še niso bili vključeni v individualno ali skupinsko terapijo, se bomo dogovorili za eno ali po potrebi več terapevtskih srečanj, na osnovi katerih bomo ocenili in predlagali vključitev v skupino ali nadaljevanje individualnih terapevtskih srečanj.

Prisrčno vabljeni!